Archief

Nieuwjaarsvossenjacht PI4GAC

Op zondag 20 januari 2019 zal de Gorinchemse Amateur Club (PI4GAC) zijn Nieuwjaarsvos 2019 weer in de lucht zetten.

Omstreeks 10.30 uur zal de vos op 2 meter in de lucht worden gezet, waarna het peilevenement begint.

De frequentie van de vos is 144.600 MHz

De vos zal worden opgesteld in een omtrek van 15 km rondom Gorinchem, waarbij een extra moeilijkheid is ingebakken, omdat Gorinchem in een rivierrijk gebied ligt en men dus goed op dient te letten aan welke kant van de rivier(en) de vos zal worden opgesteld.

Om 11.00 uur zullen de ronde leiders van de Ronde van Gorinchem (PI4GAC) de normale (wekelijkse) ronde presenteren op FM 145.350 MHz, waarbij de lopende zaken zullen worden besproken,  die leven in de omgeving Gorinchem. Voor de vossenjagers worden op deze frequentie hints en bijzonderheden doorgegeven.

Daarnaast zal er uiteraard ruim aandacht worden geschonken aan de vossenjacht en het verloop daarvan. Dit belooft dus weer een spannende ronde te worden, zowel voor de vossenjagers als voor de luisteraars.

Meld u dus in op de band of luister mee in één van onze streams op internet.

Ook is het mogelijk om de rondeleider uit te peilen, (let op, dit is NIET de plaats van de vos). Op die locatie zal er na de vossenjacht een gezellige afterparty worden gehouden.

De beschikbare streams  op teamspeak zijn:

– PI4GAC : ts.pi4gac.nl / Pass: PI4GAC
– Zendamateur.nu : ts.zendamateur.nu:9988 / GEEN wachtwoord vereist
– RFDX club: teamspeak.rfdxonline.com / GEEN wachtwoord vereist

Daarnaast zal de audio stream ook worden aangeboden via de website www.rondevangorkum.nl. Druk hierbij op de knop STREAM om de livestream via YouTube te volgen.

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateur Club Afdeling 16, graag tot donderdag de 20e  januari 2019 omstreeks 10.30 uur in de omgeving van Gorinchem.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige geestelijke of materiële schade welke ontstaat door deelname aan dit evenement.

————————————————————————————————————-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.